Bedrijfsuitje ideeen.

Een bedrijfsuitje met 5 minuten vanuit centrum Utrecht al voor 30,00 p.p. voor uw bedrijfsuitje ideeen of teamuitje.

Een eendje voor 4 personen zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook leuk om in te rijden. Met onze spellen die u speelt tijdens de 2cv tour heeft u een compleet bedrijfsuitje, familieuitje of vrijgezellenuitje. Ideeen voor een spel tijdens uw eendenrally hebben wij al, ons Wie is de Eend spel, dit teambuildingsspel tussen en met collega’s.

Een eendenrally van 1 tot 200 personen met 45 minuten vanaf Amsterdam. (Met of zonder spel). Start u het liefst in de ochtend, middag of start u liever op het eind van de middag met onze speciale avond tour. Een complete dag toeren of een korte tour met spel element behoren tot de mogelijkheden.

Prijzen en tarieven.

undefined

Bekijk onze spellen tijdens de rally;

Wie is de Eend  
Eendenborden 
Zonder spel
Combi. tour

Onze eenden hebben allemaal een thema, een thema met muziek. Stapt u het liefst in onze Hollandse Eend of onze Beatles eend “de tour wordt extra leuk met uw favoriete muziek op” Combineer uw 2cv tour met een lunch, BBQ of Buffet op Fort Vechten. Een leuke picknick of lunch op de route zijn ook mogelijk.

Bekijk onze arrangementen.

Een ander idee voor een bedrijfsuitje; Solexverhuur Utrecht, het is 5 minuten rijden vanuit centrum Utrecht (adres; Marsdijk 2, Bunnik).